Wat meer info over ons

Medisch Centrum Zuid is actief sinds november 2000 te Sint Willebrord. U kan bij ons terecht voor moderne methoden, eventueel in combinatie met klassieke geneeskunde.

Mensen zijn soms al jaren in behandeling bij een klassieke arts, en de oorzaak van hun klacht is nog steeds niet gevonden. Ook worden bepaalde pijn- en vermoeidheidsklachten niet voldoende serieus genomen, of er is geen behandelingswijze gekend.

Wij nemen patiƫnten in behandeling die niet (meer) in de klassieke medische wereld terecht kunnen, alsook patiƫnten die ervoor kiezen, om eventueel naast de klassieke geneeskunde, ook gebruik te maken van moderne geneeswijzen. Allerlei klachten zoals pijn, slaapstoornissen, doorbloedingsproblemen etc, kunnen worden behandeld!

In de eerste instantie worden de klachten uitvoerig besproken met de arts, en daarna wordt er middels diverse onderzoeksmethodes een diagnose gesteld.
Binnen MCZ werken we met:
– levend bloedonderzoek
– kirlian fotografie
– EAV-meting
– Xxiroid
– bioresonantie

Daarnaast kan er medicatie gegeven worden via inspuiting onder de huid of in de spier, via een infuus en/of in een drankje, poeder, tablet of capsule.
Ook een aangepaste voeding of vrij verkrijgbare medicijnen kunnen dikwijls al een oplossing bieden.

De diagnose en behandeling zijn niet vervelend of pijnlijk, en men kan ook zonder doorverwijzing bij ons terecht. Medisch Centrum Zuid sluit behandelingen in een ziekenhuis niet uit. Klassieke en moderne geneeskunde kunnen hand in hand gaan. Voor meer informatie over de behandelingen, prijs, of voor het maken van een afspraak, kan u steeds vrijblijvend contact opnemen.

We wensen u een goede gezondheid!

Posted on